B-Town

Nu har jag hunnit vara sjuk också. En himla massa på en gång. Feber,Huvudvärk,ledvärk,ont i halsen och illamående. Fyfan, säger jag bara. Trots feber och halsont stannade jag kvar i Båstad för att vara med och fira Amelie som vi verkligen gjorde men dunder och brak. Först förfest hos Alma-Qlara sen Fest på loftet ovanför Madison och sedan Madison. Mycket hände under kvällens gång. Skratt,Tårar,Spyor,Romantik mm. Eftersom jag hade feber var jag så smart att jag knappt drack någonting över huvudtaget. Kvällen var en kväll att minnas och det tackar vi Alma och Amelie för. Lördag förmiddag åkte jag hem och vidare till Center Syd med pappa på en shopping tur.
Bilderna ser ni där nere (+2 bh:ar & jeansshorts.
Därefter åt jag årets första kräftor. Yummie !
La mig relativt tidigt framför tvn.
Söndagen tillbringade jag med mamma. Packade först ihop alla mina saker, åkte till nova för att införskaffa en kalender, skrivblock, leggings o lite smått. Mat på Viggos (like it a lot), Handla på Willys och sedan åkte vi upp till B-Town och mamma hämtade hem lite grejer som inte får plats. Vivi & Amelie dök upp relativt snabbt så då stack vi till RMs stuga. Hemma vid halv 2 och då var det hopp i säng.

man kanske skulle börja bildblogga istället









ge mig


17 Aug dagen man började tvåan

I lördags flyttade vi in i våran nya lägenhet i Båstad och det är så otroligt mysigt. Lite för mycket oinbjudna djur men men. Jag trivs så himla bra med att bo själv med bara en kompis. Festat har vi redan hunnit med och med tanke på att vi var hemma halv tre igår natt och skulle upp halv sju för att gå till skolan så är man lite lite trötter nu. Våxtorp blev det idag men alla nya mus-ettor. Sång,teater och dans i massor. Vi var hemma runt kvart över fem och då blev det till att leta reda på våran tvättstuga sen bäddade vi ut våran bäddsoffa, drog dit alla täcken och kuddar vi hade, satte på "Notting Hill" och somnade som en stock.
Vid åtta var vi uppe igen och började laga mat. Pasta blev det idag. Sen blev det en liten tur ut med Rm och träffade apelrydare lite här och var. Nu är klockan 23.50 och jag SKA sova nu. Imorgon börjar de riktiga lektionerna dvs simning utomhus när det är typ 15 grader på idrotten. Som om man kommer bli förkyld eller vad ?!

:*

<3

vill ha (:


resor hit resor dit

Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm och är just nu passerar tåget Alvesta.
Endast 2h och 55 min kvar. Sitter och kollar på "Luftslottet som sprängdes" och efter det blir det "Australia". Segt som fan är det. Men ser verkligen fram emot att komma till Stockholm eftersom det är första gången för mig så då är alltså min Stockholmsoskuld tagen. Det gillas. Gröna Lund ska definitivt besökas. På söndag åker jag med pappa hem igen. I tisdags var det mosterdags igen. Träffade Sissi utanför Åhlens sedan gick vi och käkade lunch på Mediterranean som faktiskt är en av de bästa restaurangerna i Lund enligt mig. Efter det blev det shopping för hela slanten. Leggings,linne,jeans,tunika,tjocktröja,väska och doftljus.
Krök hos Sara del två
Kan man göra någonting annat än att älska varma kvällar ute med underbara människor.
kommer sakna det och alla nu när jag snart flyttar.
Onsdag
Igår var det återigen dags för ett nytt äventyr i Båstad.
Träffade Sofia vid kl 3 sen var tanken att vi skulle åka tåg till Båstad men så blev det inte. Tåg till Helsingborg och sedan buss via Ängelholm till Båstad där vi träffade Amanda. Pizza, innebandymatch och sedan tåget hem vid 10.

Sommarens slut


RSS 2.0